3 viktima nga rrëzimi i helikopterit

Në rajon malor Mulberry të Shtetit Arkansas të Shteteve të Bashkuara të Amerikës raportohet të jetë rrëzuar një helikopter i tipit Robinson R44 Raven II.

Si pasojë e rrëzimit të helikopterit kanë mbetur të vdekur piloti si dhe 2 udhëtarë të cilët udhëtonin me helikopter, udhëtari i tretë ka marrë lëndime.

Raportohet se helikopteri i rrëzuar ishte duke i bartur udhëtarët për në Festivalin e Muzikës Backwoods.