75 raste të reja me COVID-19, 136 pacientë të shëruar dhe 5 persona kanë humbur jetën në Maqedonië e Veriut

Në 24 orët e fundit janë bërë 830 testime, ndërsa 75 raste të reja me covid-19, janë regjistruar në këto qytete:

-Shkup 32 – Kumanovë 4  – Shtip 5 – Tetovë 7  – Kavadarci 8 – Gostivar 8 – Strumicë 1 – Kochani 1 – Probistip 2 – Makedonski Brod 2 – Vinicë 1 – Sveti Nikole 1 – Kichevë 2 – Negotino 15

5 persona kanë ndëruar jetë, një pacient nga Shkupi, dy pacientë nga Kumanova, një pacient nga Gostivari dhe një pacient nga Ohri.

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 136 pacientë të shëruar:

– Shkup 50

– Kumanovë 16

– Prilep 2

– Tetovë 5

– Strugë 28

– Ohër 18

– Gostivar 2

– Krushevë 1

– Kochani 1

– Makedonski Brod 1

– Kratovë 1

– Sveti Nikole 10

– Kichevë 1

Gjithsej 106877 testime covid janë bërë në vend-19. Sot nuk ka testime brenda shfaqjes.Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 11202, numri i pacientëve të shëruar është 7108, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3589.