Kosova mbulohet nga bora

Në vise të caktuara të territorit të vendit tashmë ka filluar bora e parë për këtë sezon dimëror.Njëjtë ka ndodhur edhe në Dragash, Prizren, Lipjan, Prishtinë, Malishevë, e në vende të tjera.

Në disa pamje të publikuara nga Meteo Ballkan, shihet se si tanimë në këto komuna po bien reshje të dendura të borës.

Reshjet e borës rëndom shkaktojnë vështirësi në qarkullimin rrugor, mirëpo që ministria ka njoftuar se aktualisht gjendja e rrugëve është e mirë dhe s’ka ndonjë komplikim.