90 vrasje në 30 vite

Një nga vrasësit serik në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Samuel Little, po akuzohet të ketë vrarë 90 persona gjatë 30 viteve të kaluar.

78 vjeçari Samuel Little ka pranuar se në periudhën në mes viteve 1970 ve 2005 ka vrarë plot 90 persona.

Në fjalën e tij të mbrojtjes, Little ka deklaruar se viktimat e tij kanë qenë kryesisht gratë e margjinalizuara dhe të pambrojtura .

Ndaj vrarësit serik Samuel Little po kërkohet burgim i përjetshëm.

FBI ka publikuar skicat e disa prej grave viktima të vrasësit serik Samuel Little.