A do të bëhet edhe Vuçiç pjesë e fushatës prazgjedhore në Kosovë

Presidenti i Serbisë, Aleksander Vuçiç, në shtator mund të vizitojë serbët e Kosovës. Ai pritet të vizitojë Banjskën, Mitrovicën e Veritu dhe Graçanicën.

Kjo vizitë po planifikohet që Presidenti i Serbisë Aleksander Vuçiç t’i vizitojë serbët e Kosovës, pasi Lista Serbe është në panik se do t’i humbë zgjedhjet në Kosovë.

Serbët që jetojnë në Kosovë janë të zhgënjyer shumë ndaj Listës Serbe për politikat të cilat i kanë ndihmuar.