A do të përfitojnë pagë punëtorët që u larguan nga puna në periudhën e pandemisë?

Besnik Bislimi, ministër i Financave dhe Transfereve, ka dhënë detaje se a do të përfitojnë paga nga Pako Emergjente e Qeverisë, punëtorët që largohen nga puna në këtë periudhë të … Continue reading A do të përfitojnë pagë punëtorët që u larguan nga puna në periudhën e pandemisë?