A i pranon Gjermania testet për COVID-19 që bëhen në Kosovë?

Ambasada e Kosovës në Gjermani ka paralajmëruar të gjithë bashkatdhetarët të cilët jetojnë e veprojnë në shtetin gjerman, që kur të kthehen në vendin e tyre të punës mund të kenë shumë kufizime si dhe duhet nënshtruar një sërë masash.

Tutje bëhet e ditur se përveç karantimit 14 ditorë, në rast të përkeqësimit të situatës me Covid-19, shteti gjerman nuk do të mund tu ndihmojë për kthimin e tyre në Gjermani dhe asnjë asistencë tjetër.