A mund të gjobitet Presidenti Thaçi për daljet e tij pa maskë? Flet zëvendëskryeministri

Çajin e zi e shijoi. Edhe me muhabet duket se kaloi mirë në shoqëri të këtyre të moshuarve prizrenas.

Por është një masë që është obligative që prej 6 korrikut, të cilën i pari i shtetit, Hashim Thaçi, nuk po e vë në zbatim, por maskën asesi ta vendosë.

Rregullin e theu edhe kur bashkëbisedoi me studentët e të gjitha komuniteteve të Prizrenit, pasi që pa pajisje mbrojtëse ndaj COVID-19, Thaçi bëri homazhe edhe tek varri i Adem Demaçit.

Ngjashëm e përkujtoi edhe policin e rënë në detyrë para nëntë viteve, Enver Zymberin, edhe pse  këtu të gjithë të pranishmit e patën nga një të tillë.

Maskë nuk pati as kur shkoi për ngushëllime me rastin e vdekjes së biznesmenit Latif Kryeziu.

Pa maskë shefi i shtetit të hënën e priti në kabinetin e tij dhe koordinatorin shtetëror për dialogun me Serbinë, Skënder Hysenin.

Shembullin e nikoqirit e ndoqi edhe mysafiri.

Thaçi njëjtë u pa në takim edhe me kryeministrin Avdullah Hoti të premten, por jo edhe vet kryeministri Hoti.