Abbott: Mbretëria e Bashkuar do ta mbështes Qeverinë e re të Kosovës

Ambasadori i Britanisë në Kosovë, Nicholas Abbott, ka thënë se shteti i tij do ta mbështes qeverinë e re kosovare.

Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Nicholas Abbott, në një intervistë ekskluzive për lajmi.net, ka bërë të ditur se shteti i tij do ta mbështes Qeverinë e re të Kosovës.

Abbott, ka thënë se viti 2020, mund të jetë vit i veçantë për Kosovën dhe se sipas tij, përderisa politikanët marrin besimin e qytetarëve, Britania do t’i mbështes ata.

“Viti 2020 mund të jetë vit i veçantë për Kosovën. Me një qeveri të re, do ketë edhe ndryshme, si dhe, për sa kohë që ata marrin besimin e një shumice të qytetarëve të Kosovës, ne do t’i mbështesim ata”, ka thënë Abbott për lajmi.net.

Intervistën e plotë me ambasadorin britanik, Nicholas Abbott, do ta lexoni  në ditët në vazhdim. /Lajmi.net/

Tags: , ,