Afrim Tejeci aderon në partinë Nisma Socialdemokrate

Kryetari i Odës së Ndërmarrësve të Zejtarëve të Prizrenit, Afrim Tejeci, i është bashkuar partistë Nisma Socialdemokrate.

Këtë e ka bërë të ditur kryetari i këtij subjekti politik, Fatmir Limaj, njofton Klan Kosova.

“Me Tejecin do të jemi më të fuqishëm në Prizren dhe Kosovë. Ai do të kontribuojë në arritjen e objektivave tona. Nisma Socialdemokrate është kthyer në adresën me të besueshme ku çdo ditë na bashkohen personalitete të shquara të fushave të ndryshme”.