Aksident me të lënduar në hyrje të Pejës

Një aksident trafiku me të lënduar ka ndodhur në pasditen e sotme në Pejë.

Aksidenti ka ndodhur në rrugën e Leshanit.

Sipas burimeve tona nga ky aksident ka edhe të lënduar, por se zyrtarisht nuk dihet numëri i tyre.

Ndryshe, aksidenti ka ndodhur mes dy veturave, gjegjësisht tipi Mercedes dhe Golf.