Aksident në Pejë

Një aksident aspak i lehtë ka ndodhur në pasditen e sotme në hyrje të qytetit, mes të një veture dhe motoçiklete.

Ngjarja sipas sinjalizusve ka ndodhur tek objekti i ndërtesave kolektive të “Gorenjes” në Pejë, ndërsa ende nuk raportohet për lëndime.