Albanian Post publikon dosjen për vrasjen e Xhemajl Mustafës, përmendet një ish-deputet

 AlbanianPost, ka publikuar disa dokumente ku ky medium thotë se janë dokumente zyrtare të Misionit të Kombeve të Bashkuara në Kosovë — UNMIK. Në këto dokumente, ky medium pretendon se bëhet fjalë për disa vrasje të pasluftës në Kosovë dhe tentim-vrasje.

Dosja e UNMIK’ut, publikuar nga AlbanianPost, flet për vrasjen e ish-anëtarit të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Xhemail Mustafës, që njëherë ishte edhe këshilltar i lartë për media i presidentit Ibrahim Rugova.

Dosjen e plotë mund ta gjeni këtuË:

https://albanianpost.com/pjesa-2-dosja-e-unmik-ut-qe-tregon-se-si-dhe-kush-i-vrau-xhemail-mustafen-dhe-ekrem-rexhen/?fbclid=IwAR3Szz1Zh2LTW102nf3I3IMpFY6M9b1zAAtLIf2nZZUgqKERG9K9y0OEgAo