Albena Reshitaj, Adem Hoxha e Fadil Gashi në seancë për zgjedhjen e presidentit

Deputetja e AAK-së, Albena Reshitaj, deputeti goran Adem Hoxha dhe deputeti rom Fadil Gashi, janë parë sot në sallën e Kuvendit ku pritet të votohet për zgjedhjen e presidentit.

Reshitaj edhe mbrëmë ishte pjesë e seancës, pavarësisht se subjekti që i takon kishte marrë vendim për mospjesëmarrje në këtë seancë.

Deputeti Adem Hoxha dhe Fadil Gashi mbrëmë nuk ishin në seancë. /Telegrafi/