Albin Kurti takohet me Këshilltarin e Merkelit

Albin Kurti sot është takuar me Matthias Lüttenberg, Këshilltarin e Kancelares Merkel, dhe zëvendësin e tij, Alexander Jung.

Temë e diskutimeve në mes Kurtit dhe Këshilltarit të Kancelares Gjermane Merkel, kanë qenë marrëdhëniet e Kosovës me Gjermaninë, domosdoshmëria e luftimit të korrupsionit të lartë dhe krimit të organizuar në Kosovë, nevoja e zhvillimit ekonomik të orientuar në punësim, rëndësia e raporteve me Serbinë si dhe çështja e integrimit evropian të Kosovës dhe rajonit të Ballkanit.

Lajmin për këtë takim e ka bërë të ditur vetë lideri i Vetëvendosjes, i cili ka shkruar: