Ambasada Britanike, tifozëve anglezë: Në Kosovë do të priteni ngrohtë

“Argëtohuni, bëni miq dhe shijoni ushqimin e shkëlqyeshëm, pamjet dhe natyrisht futbollin”.
Ambasada e Britanisë së Madhe në Kosovë u ka thënë tifozëve të Anglisë që udhëtojnë për në Prishtinë për ta parë ndeshjen Kosovë-Angli, se në Kosovë do ta kenë një pritje të ngrohtë.

Kjo ambasadë ka thënë se Kosova është një vend i njohur për mikpritje dhe për njerëzit e shoqërueshëm, njofton Klan Kosova.

“Argëtohuni, bëni miq dhe shijoni ushqimin e shkëlqyeshëm, pamjet dhe natyrisht futbollin”.

Më poshtë mund ta lexoni shkrimin e plotë të Ambasadës në gjuhën angleze.