Ambasadori i Britanisë në Kosovë uron Pashkët në tri gjuhët zyrtare në vend

Ambasadori i Britanisë në Kosovë, Nicholas Abbott ka uruar të gjithë besimtarët që sot festojnë Pashkët.

Abbott urimin e bëri në tri gjuhët zyrtare të Kosovës në shqip, serbisht dhe në gjuhën angleze.

Urimi i plotë i Abbott:

Urimet e mia të përzemërta për të gjithë ju në Kosovë, që sot festoni të Dielën e Pashkëve.

Moje najbolje želje svima na Kosovu koji danas slave Uskrs.

My best wishes to all those in Kosovo who are celebrating Easter Sunday today.