Ambasadori i Serbisë në Podgoricë refuzoi notën protestuese të Malit të Zi

Ambasadori i Serbisë në Podgoricë, Vlladimir Bozhoviq, ka refuzuar të pranojë notën protestuese të Malit të Zi, pas djegies së flamurit të Malit të Zi në Beograd, njofton B92, transmeton Koha.net.

Bëhet e ditur se nga Ministria e Jashtme e Malit të Zi ishte ftuar ambasadori serb Bozhoviq që t’i dorëzohej nota protestuese për shkak të zhvillimeve kohë më parë para Ambasadës së Malit të Zi në Beograd dhe të djegies së mbrëmshme të flamurit të Malit të Zi.

Tags: ,