Apeli i Policisë së Kosovës

Policia e Kosovës ka publikuar një postim përmes së cilës konfirmojnë të gruaja rome nga Podujeva, e cila tashmë dy herë u sulmuar nga të rinjë në Lipjan dhe në Ferizaj, nuk ka të bëjë asgji me pretendimet e paraqitura ndaj saj.

Policia njofton se do të ndërmerr të gjitha veprimet ligjore ndaj personave të cilët në shkaktojnë incidente të tilla.

Në linkun më poshtë gjeni publikim e plotë të Policisë së Kosovës: