Arrestohet ish Presidenti Kirgiz

Forcat e rendit kanë arrestuar ish Presidentin e Kirgizistanit, Almazbek Atambayev.

Forcat e rendit fillimisht ishin ballafaqur me refuzim të mbrojtjes së afërt të ish Presidentit Atambayev me ç’rast ka ardhur deri te dhuna si pasojë e së cilës një person ka mbetur i vdekur.

Ish Presidenti Kirgiz, Almazbek Atambayev, akuzohet për korrupsion dhe keqpërdorim të detyrës zyrtare.