Arrijnë për shërim në Izrael, tre fëmijët kosovarë

E ngarkuara me punë e Republikës së Kosovës në Izrael, Ines Demiri, ka bërë të ditur se tashmë në Izrael kanë arritur së bashku me nënat e tyre, tre fëmijë kosovarë të cilët do të marrin trajtim mjekësor.

Demiri në Twitter ka falënderuar organizatën “Save a Child’s Heart” për këtë mundësi trajtimi shëndetësor.

”Dje fëmijët tanë së bashku me nënat e tyre arritën në Izrael, me emocione të përziera shqetësimi dhe shprese”.

”Save Child’s Heart faleminderit për afrimin e zemrave dhe shpëtimin e tyre. Ambasada e Kosovës do të ketë një udhëtim të gjatë me Erandën, Rrustemin dhe Endritin gjatë qëndrimit të tyre në Izrael”, ka shkruar Demiri.