Bahtiri bën dua para vendosjes së gurthemelit të xhamisë në Mitrovicë

Kryetari i Mitrovicës, Agim Bahtiri e ka vënë sot gurthemelin e xhamisë në fshatin Shupkovc.

Si një besimtar i devotshëm, Bahtiri ka bërë dua para gurthemelit, para se të bëj hapin e parë në nisjen e punimeve.

“Me iniciativë të qytetarëve dhe Bashkësisë Islame të Kosovës, sot kemi vënë gurthemelin e xhamisë në fshatin Shupkovc, e cila do të sjellë vetëm paqe dhe harmoni për banorët e këtij fshati.

Xhamitë janë vende ku mësohet drejtësia, dashuria, mëshira dhe respekti, andaj ndërtimi i secilës xhami që është e nevojshme duhet të mbështetët” shkruan Bahtiri në njoftim.