Banorët e Mushtishtit vullnetarisht pastrojnë fshatin

Pas reshjeve të shiut në Rajonin e Prizrenit, Ferma “Xhaxhi” nga fshati Mushtisht, ka marrë një aksion dhe ka dalë që t’i pastrojë rrugët në fshat për ta lehtësuar lëvizjen e banorëve të tjerë.

Ndryshe, edhe fshatin më të madh të Komunës së Suharekës, ka patur reshje të shumta të shiut.