Basha: Mos bini pre e provokimeve për dhunë!

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka u ka bërë thirrje qytetarëve të Shqipërisë që të ruajnë qetësinë gjatë ditës së nesërme dhe të mos bien pre provokimeve për dhunë.

Nesër në Shqipëri pritet të zhvillohen zgjedhjet për njësitë e qeverisjes vendore.

Ditë më parë, Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, kishte anuluar Dekretin Presidencial me të cilën data 30 qershor ishte përcaktuar si datë për mbajtjen e zgjedhjeve për pushtet lokal. Më pas, Presidenti Meta, Dekretoi datën 13 tetor si datë të re për organizimin e zgjedhjeve lokale.

Ky është postimi i plotë i Lulzim Bashës: