Bashkëlojtaret bëjnë tatuazhe në kujtim të Florijanës

Bashkëlojtaret dhe miqtë e futbollistes së ndjerë, Florijana Ismaili, e kanë përkujtuar atë në një mënyrë të veçantë. Kjo është zgjedhur të bëhet nëpërmjet tatuazheve të cilat i kanë vizatuar.

”Kapela dhe një shkrim Fl9″ është simboli me të cilin e përkujtojnë miqtë dhe koleget e shqiptares që mbrojti edhe ngjyrat e Kombëtares së Zvicrës.

Numri 9 ishte numri që e ka bartur për vite në fanellën e saj. Fotoja është postuar në rrjetin social Instagram e cila është postuar nga Francesca Kahlo, e cila ishte poashtu bashkëlojtare e Florijanës tek Zvicra.

Trupi i ndjerë i Florijanës u gjend të martën në liqenin e Comos në Itali, nga ku dyshohej se ka rënë. Ajo u gjend në 204 metra thellësi nga autoritetet Italiane.