Bashkësia Islame organizon festival në Prizren

Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizrenit, përmes një postimi në rrjete sociale, ka bërë të ditur se është duke organizuar një festival në Prizren.

Festivali i emërtuar “SelamFest”, do të organizohet në bashkëpunim me OJQ “Arasta”.

No photo description available.

Në kuadër të edicionit të parë të “SelamFest”-it bëhet e ditur se është paraparë të zhvillohen një sërë aktivitetesh nga fusha shkencore, kulturore, artistike dhe argëtuese.