Berat Buzhala për Qeverinë Kurti: Këta që e shajshin Trumpin, po i implementojnë taktikat e tij

Drejtori i Gazetës Express dhe T7, Berat Buzhala, ka thënë se “këta që e shajshin Trumpin, po i implementojnë taktikat e tij”.

Shkrimi i plotë:

Prokuroria: Nuk po e hetojme Insajderin.

Prape prokuroria: Parim, shko ne stacion te policise me te intervistu, ose te marrim dhunshem. Cdo gje po shkon sipas parashikimeve dhe sipas paralajmerimeve. Keta qe e shajshin Trumpin, po i implementojne taktikat e tij.

“Mediat jane armiq te popullit”.