Besa Gaxherri bën të ditura kandidaturat e LDK-së nga Peja

Ish-deputetja e Kuvendit të Kosovës nga radhët e LDK-së, Besa Gaxherri pas mbledhjes së Këshillit të Përgjithshëm të LDK-së ka deklaruar kandidaturat e LDK-së së Pejës për listën e këtij subjekti në zgjedhjet e 6 tetorit.

“Ne sapo dolëm nga takimi. Nga Peja jemi Kujtim Shala,unë (Besa Gaxherri), Ramiz Kelmendi, Shkumbin Gashi dhe Mikete Hajdari. Po punohet mjaft dhe edhe mbledhja e sotme ka kaluar në frymë të mobilizimit të përgjithshëm për fitore. Ne jemi të sigurt se jemi fitues”, tha ajo për RADIO 1.

Gaxherri ka thënë se takimi ka kaluar në frymë shumë të mirë dhe mobilizuese.