Boris Johnson shtrohet në spital

Kryeministri i Britanisë së Madhe, Boris Johnson, është shtruar në spital, 10 ditë pasi rezultoi i prekur nga Coronavirusi i ri, që shkakton sëmundjen Covid-19.

Sky News ka thënë se kryeministri Boris Johnson ende ka simptoma të vazhdueshme dhe temperaturë të lartë – dhe u dërgua në spital me këshillën e mjekut të tij.

Pranimi thuhet se është më shumë masë paraprake sesa masë urgjente.

Kryeministri është akoma duke udhëhequr betejën e qeverisë ndaj shpërthimit të Covid-19.