Bullgarët ndërprejnë stërvitjen e Kosovës!

E pabesueshme ajo që ndodhë në Sofje para ndeshjes mes Bullgarisë dhe Kosovës.Stërvitja e Kosovës është ndërprerë në gjysmë, përcjellë Gazeta Olle.Sipas “Supersport”, shkak ishin thirrjet racist të tifozëve bullgarë jashtë stadiumit.“Vdekje për shqiptarët, vdekje për shqiptarët”, ishin thirrjet e tyre.Kësisoj, Kosova ndërpreu stërvitjen.