Burri nga Prizreni dëbon nga shtëpia gruan dhe tre fëmijët

Një burrë nga Prizreni ka dëbuar nga shtëpia gruan dhe tre fëmijët e saj.


Sipas raportit 24 orësh të PK-së, gruaja me fëmijët është dërguar tek familjarët e saj.

“Viktima femër K/Shqiptare  ka raportuar se së bashku me tre fëmijë është dëbuar nga shtëpia nga i dyshuari. Viktima është dërguar tek familjarët e saj”, thuhet në raport.