Kategoria: Bota

Total 583 Postime

 

 

Shtyhet votimi për Brexit

Deputetët britanikë vendosën sot të shtyjnë vendimin për marrëveshjen për Brexit, të arritur mes Londrës dhe Brukselit, çka do ta detyrojë kryeministrin britanik, Boris Johnson t’i kërkojë BE-së një shtyrje