Çfarë thotë Vjosa Osmani për koalicionin me Vetëvendosjen ?

Ish deputetja e legjislaturës së gjashtë nga radhët e LDK-së ka folur për një numër çështjesh në këtë fazë parazgjedhore.

Vjosa Osmani në një intervistë për arbresh.info gjithashtu nuk përjashtoi mundësinë e bashkëpunimit me Lëvizjen Vetëvendosje, duke thënë se është e nevojshme të ndërtohen ura bashkëpunimi dhe jo mure.

“Absolutisht LDK ndihet e fuqishme të hyjë në zgjedhje e vetme, por edhe duhet të ndërtohen ura bashkëpunimi dhe jo mure edhe me parti me të cilat kemi pas bashkëpunim të shkëlqyeshëm siç është Lëvizja Vetëvendosje. Diskutimet duhet definitivisht të vazhdojnë dhe të shohim si të gjejmë një rrugë të përbashkët që Kosovën ta nxjerrim nga humnera dhe të drejtojmë në rrugën e duhur”, u shpreh Osmani.