Çmimet e produkteve bazë shënojnë rritje për çdo vit, disa madje, deri në 100% (Video)

Për 51 për qind llogaritet të jenë rritur çmimet e produkteve bazë për një familje që nga viti 2002, kur Agjencia e Statistikave të Kosovës kishte nisur matjen e indeksit të çmimeve të produkteve të konsumit.

Për këtë periudhë 17-vjeçare, buka dhe drithërat kanë pësuar rritje pothuajse qind për qind, raporton KTV.