Depo armatimi do të ndërtohen nga Ministria e Mbrojtjes për FSK-në në vlerë 700 mijë euro

Ministria e Mbrojtjes pritet të ndërtojë depo armatimi në kazermat e FSK-së në Gjilan, Ferizaj dhe Istog për dy vjetët e ardhshme.

Vlera e parashikuar e kontratës për këtë projekt kap shifrën e 700 mijë eurove, raporton Gazeta Express.

Njoftimi për kontratë i publikuar në ueb-faqen e Komisionit Rregullativ të Prokurimit Publik parasheh që operatorët ekonomikë kanë afatin e fundit për dorëzimin e tenderëve më 10 shtator 2020. /Express/