Deputeti i LDK’së: Nëse VV na garanton për President, koalicioni duhet të ndodhë

Sipas deputetit të LDK-së, Kryetari i Kuvendit dhe posti i kryeministrit, tashmë janë të padiskutueshëm dhe të pakthyeshëm