Digjet depoja e një kompanie në Ferizaj

Në rrethana të pa njohura nga zjarri është përfshirë depoja e një kompanie në Ferizaj.


Raportohet se në të kishte makineri për prodhimin e dyerve dhe dritareve, disa motor të veturave dhe pjesë për vetura, pajisje elektronike për TV, dhe një motoçikletë.

Zjarrfikësit kanë lokalizuar zjarri. Përveç dëmeve materiale nuk raportohet për të lënduar, rasti është duke u hetuar.