Ditë me fat, asnjë aksident me fatalitet

Policia e Kosovës në raportin e publikuar mbi gjendjen e sigurisë, ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit nuk është shënuar asnjë aksident me fatalitet në Kosovë.

Përkundër kësaj, kanë ndodhur 13 aksidente me të lenduar dhe 46 aksidente pa të lënduar, ndërkohë që janë shqiptuar gjithsej 1541 gjoba trafiku.

No photo description available.