Djali i Joe Biden nën hetime

Djali i presidentit të zgjedhur të Shteteve të Bashkuara, Hunter ka njoftuar se është duke u hetuar për një çështje që lidhet me taksat e tij.

Hetimi është duke u drejtuar nga prokurorët federalë në shtetin e Delauere.

Hunter Biden deklaron se e ka marrë këtë çështje shumë seriozisht dhe shprehu besimin se një hetim objektiv do të tregojë se ai nuk ka bërë asgjë të jashtëligjshme. /Express/

Tags: ,