Doktori kosovar do ta presë Vitin e Ri në Pulmologji, larg familjes

Mjeku Shpetim Thaçi po kalon natën e Vitit të Ri në Klinikën e Pulmologjisë. Vet Thaçi shkroi në Facebook duke thënë se po qëndron i gatshëm t’iu shërbejë pacientëve.

Doktori Thaçi gjithashtu uroi festën e Vitit të Ri nga Klinika Pulmologjike.

Më poshtë gjeni shkrimin e plotë:

Sot në natën e ndërrimit të moteve larg familjes , përball dhe i gatshëm për të reflektu shpresë dhe siguri për pacintët e shtrirë në Klinikën e Pulmologjisë.

Gëzuar le të jetë një vitë i mbarë për të gjithë ne.

Gëzuar për Lirin, Jonin , Lisin, Kronin dhe Lumin e vogël nesër do jemi të gjithë bashkë.

Tags: