DOKUMENT – Emërohen anëtarët e Bordit që do ti raportojnë Ministrit Zemaj

Me datë 7 korrik është themeluar Bordi Qendror për shkollim specialistik, me mandat 3 vjeçar, i cili do t’i përgjigjet Ministrit të Shëndetësisë.

Njoftimin e ka bërë vetë ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj.

‘Qindra mjekë të diplomuar prej vitesh e kanë pritur këtë vendim që t’u mundësohet të ndjekin shkollimin e mëtejmë specialistik në fushën e mjekësisë’, ka shkruar Zemaj.

Që nga dita e parë si ministër e kam prioritet të zgjidhet njëherë e përgjithmonë problemi i specializantëve, që për vite të tëra nuk janë angazhuar në profesionin për të cilin kanë përfunduar studimet universitare dhe tash u duhet të ndjekin specializimet në fushat e preferuara të tyre, thuhet në njoftimin e Ministrit Armend Zemaj.

Kjo është lista e anëtarëve të Bordit: