E fundit: Përsëri gjuajtje me armë në SHBA, së paku 6 policë të plagosur në Philadelphia (Video)

Pak minuta më parë, Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë përjetuar një sulm tjetër me armë.

Së paku 6 policë raportohet të jenë plagosur nga gjuajtjet me armë në afërsi të Universitetit Temple në shtettin Philadelphia të SHBA-ve.

Pamjet nga helikopteri trgojnë për prani të madhe të forcave policore në zonën ku janë shënuar gjuajtjet me armë dhe plagosja e policëve.