E lënë veturën pa rrota në Shkup (Foto)

Mbrëmë vonë në lagjen e Çairit të Shkupit, persona të panjohur kanë demoluar makinën e tipit Golf, duke ia vjedhur që të katër rrotat dhe duke lënë makinën në tulla.

Makina ka qenë e parkuar para marketit “Metro”, që gjendet në Lagjen e Çairit të Shkupit. / Alsat-m