E shpëton fëmiun i cili po binte nga kati i pestë

Një pamje e publikuar nga mediat kineze tregojnë pamjet e një burri i cili shpëton jetëm e një fëmiu 2 vjeçar i cili kishte rënë nga kati i pestë i një banese.

Një burrë 28 vjeçar shihet se në momentin qe parkon veturën e tij hedhet rrugë për ta kapur djaloshin 2 vjeçar i cili po binte nga dritarja e katit të pestë të banesës. Derisa djaloshi 2 vjeçar shpëton për mrekulli pa ndonjë lëndim serioz, burri 28 vjeçar pëson disa lëndime në kokë dhe në duar.

Ngjarja ka ndodhur në Rajonin Autonom Ujgur të Kinës.