Edhe gjyqtarët zbardhin fytyrën e Kosovës në Minsk 2019

Jeton Beqiri ndau drejtësinë në dy gjysmëfinale të garave të pingpongut në Lojërat Olimpike Europiane në Minsk 2019.

No photo description available.

Gjyqtari ndërkombëtar i pingpongut, Jeton Beqiri, po e ndan me sukses drejtësinë në Lojërat Evropiane Minsk 2019.

No photo description available.

Beqiri sot ka ndarë drejtësinë në dy gjysmëfinale të disiplinës individuale, atë të meshkujve ndërmjet Jonathan Groth (Danimarkë) – Lei Kou (Ukrainë) dhe atë të femrave mes Lian Ni Xia (Luksemburg) dhe Lu Fu (Portugali).