Edhe në këtë shtet sot mbahen zgjedhjet parlamentare

Kosova nuk do të jetë shteti i vetëm ku do të mbahen zgjedhjet parlamentare gjatë ditës së sotme.

Afër 10 milionë votues në Portugali sot do të votojnë për të zgjedhur përfaqësuesit e tyre në Parlamentin e këtij shteti.

Analistët e cilësojnë Partinë Socialiste si favorite të këtyre zgjedhjeve dhe parashohin se ajo do të fitojë numrin më të madh të deputetëve në Parlamentin pre 230 deputetësh.