EKSKLUZIVE: Qeveria Kurti vazhdon ” ç ‘kapjen ” e shteti me emërime të anëtarëve nëpër borde

Qeveria në mbledhjen e sotem (në formë elektronike) fillimisht ka shkarkuar disa borde të ndërmarjeve, pastaj menjëherë ka vedosur ti zëvendësojë bordet e shkarkuara me emërime të reja.

Kësaj rradhe Qeveria në detyrë është përkujdesur që ti ” rahaton ” edhe disa antëarë të Levizjes Vetëvendosje nëpër Borde e Komisione.

Qeveria Kurti ” rahaton ” në bord deputetin e saj

Qeveria ka miratuar vendimin për shkarkimin e Bordit të Drejtorëve dhe emërimin e Bordit të Përkohshëm të Drejtorëve të ndërmarrjes publike qendrore Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” Sh.A.

Kryesues dhe Drejtor i këtij bordi është emëruar Mentor Hyseni.

Mentor Hyseni ka qenë kandidat për deputet nga radhët e Vetëvendosjes, i cili ak dëshutar të gzjidhet në këtë pozitëe, mirëpo për këtë është përkudjes partia e tij e cila i ka bërë një vend në bordet endërmarrjeve publike.