Era dhe dëmet në Pejë

Nga era që ka fryer në natën që lamë pas janë shkaktuar disa dëme në qytetin e Pejës.

Prishje të sistemit të energjisë elektrike, ç’rregullim i sistemit të internetit, shëmbje lisash etj.. janë vetëm disa nga dëmet që janë shkaktuar nga ana e mbrëmshme në territorin e Pejës.