Fenomeni i çuditshëm në Shëngjin, deti tërhiqet 20 metra (VIDEO)

Një fenomen i çuditshëm ka ndodhur në plazhin e Shëngjinit.

Deti është tërhequr sot me rreth 20 metra, ndërsa qytetarët dhe vizitorët e rastit kanë parë me habi.

Specialistët ende nuk kanë dalë në një përfundim se cili mund të jetë shkaku, ndërsa rendisin disa nga mundësitë që mund të kenë çuar në shfaqjen e këtij fenomeni, shkruan tch.

Ndër të cilat janë ndryshimet klimatike por edhe ndryshimet e hënës.