Fillojnë hetimet për eprorët që urdhëruan rrethimin e Postës kur po mbahej mbledhja

Pas mbledhjes së bordit të ri të Postës së Kosovës edhe policia ishte e pranishme në vendin e ngjarjes, të cilët kanë rrethuar ndërtesën derisa po mbahej mbledhja.

Mësohet se vendimi për ta rrethuar Telekomin me policë është bërë nga Vjollca Hoti, epropre në Policinë e Kosovës, konkretisht Komandante e Stacionit të Policisë në jug-Prishtinë.

Inspektoriati Policor në këto momente është duke e marr në pyetje  eproren e cila dha urdhër për ta rrethuar ndërtesën me polici.

Kujtojmë, që Bordi i përkoshëm i Drejtorëve të Postës së Kosovës të emëruar nga Kryeministri në detyrë Albin Kurti në këtë mbledhje ka shkarkuar nga pozita Kryeshefin Ekzekutiv Shefqet Avdiaj dhe zyrtarin kryesor Financiar, Behxhet Maliqin.

Tags: ,